Volkswagen a prezentat echiparea R-Line pentru Passat

Volkswagen a prezentat echiparea R-Line pentru Passat

Constructorul german Volkswagen a introdus o noua echipare pentru versiunile sedan si break ale lui Passat. Asa cum deja stiti, aceasta va purta denumirea de R-Line si propune o serie de modificari de ordin estetic.

Vorbim despre spoilere noi cu prize de aer mai mari si cu proiectoare pentru ceata integrate. De asemenea, Passat R-Line propune praguri laterale noi, un deflector de aer spate si un spoiler discret pozitionat pe portbagaj. in cazul sedanului si pe plafon, in cazul versiunii break. Totodata, germanii ofera si un set de jante de 17 inch Mallory.

Spre deosebire de versiunile standard, R-Line ofera tevi de esapament cromate si suspensii sport modificate ce coboara centru de greutate al masinii cu 15 mm. La interior, clientii vor avea parte de scaune in doua culori, de un volan sport cu elemente din aluminiu, pedale din otel si emblema R-Line pe placutele de sub portiera.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul pentru noul Passat R-Line incepe in Germania de la 30.225 de euro, iar producatorul ofera acest pachet contra sumei de 990 de euro, insa clinetii trebuie sa detina echiparea Comfortline sau Highline.

| de | Sursa: Volkswagen

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?