Volkswagen a prezentat la Frankfurt noul model electric ID.3

Volkswagen a prezentat la Frankfurt noul model electric ID.3

Volkswagen a fost producătorul care a reușit să țină lumina reflectoarelor cât mai mult îndreptată către standul său de la Frankfurt. De ce? Pentru că nemții au prezentat ID.3, primul model electric al noii ere pregătită de Volkswagen.

Versiunea de lansare ID.3 1st a fost deja disponibilă pentru pre-comenzi, iar nemții au totalizat peste 30.000 de cereri. Însă până acum, nimeni nu văzuse ID.3, iar publicul se poate bucura de toate detaliile de care are nevoie.

Volkswagen ID.3 are dimensiuni asemănătoare cu modelul compact Golf, însă prin intermediul platformei MEB, spațiul interior se apropie de cel al unui Passat. Interiorul poate fi considerat unul modern, însă simplu, mai ales datorită lipsei butoanelor și, bineînțeles, a tunelului median.

Volkswagen ID.3 va putea fi comandat în trei versiuni de baterie. Cea mai mică va avea o capacitate de 45 kWh, cea medie promite 58 kWh, iar cea mai generoasă va avea 77 kWh. Autonomia va fi cuprinsă între 330 și 550 de kilometri, în funcție de bateria aleasă. Încărcarea va putea fi realizată cu până la 100 kW.

Gama de motorizări este alcătuită din două versiuni. Cea de bază oferă 150 de cai, iar cea de-a doua produce 204 cai putere. Indiferent de alegerea făcută, cuplul motor este de 310 Nm, iar resursele sunt transmise către șosea prin intermediul punții spate.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Prețul lui ID.3 va fi de circa 30.000 de euro pe piața din Germania, iar livrările versiunii ID.3 1st, cea deja pre-comandată, vor începe în vara lui 2020.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?