Volkswagen a prezentat noul Polo WRC

Volkswagen a prezentat noul Polo WRC

Volkswagen a prezentat in cursul zilei de astazi noul Polo WRC. Modelul va debuta in competitiile de profil pe 14 ianuarie in cadrul Raliului de la Monte Carlo. La nivel estetic, modelul german iti sare in ochi. Nu ai cum sa nu recunosti acele forme familiare presarate cu dungile gri si albastre.

Desi modelul se aseamana extrem de mult cu versiunea de anul trecut, Volkswagen spune ca noul Polo WRC vine cu un motor modificat si cu o serie de elemente ale sasiului imbunatatite.

In plus, germanii promit ca stabilitatea lui Polo WRC a fost imbunatatita, iar la interior, pilotii vor gasi un soft nou de operare pentru electronicele deja cunoscute.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. "Cand vorbim despre dezvoltare tehnologica, nu iti poti permite pierderea niciunei secunde. Desi am castigat cateva competitii in 2013, sa stiti ca intre timp nu ne-am relaxat", a declarat Jost Capito, directorul din motorsport al germanilor.

| de | Sursa: Volkswagen

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?