Volkswagen Arteon are preturi de Romania

Volkswagen Arteon are preturi de Romania

Volkswagen a expus noul Arteon in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Modelul este descris drept un inlocuitor pentru CC, model cunoscut in limbaj urban drept Passat CC. Arteon este mai lung cu 10 centimetri si mai lat cu 4 centimetri fata de actuala generatie Passat.

Estetic, Arteon are o multime de elemente noi, iar zona frontala este dominata acum de o grila masiva si de un set de blocuri optice noi.

In momentul lansarii, Arteon va fi oferit cu motorul diesel de 2,0 litri de 150 sau 240 de cai, dar si cu propulsorul pe benzina de 2,0 litri de 280 de cai. Indiferent de motorizare, cutia DSG cu 7 trepte vine in standard.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul de pornire este de 36.240 de euro cu TVA pentru un 2.0 TDI de 150 de cai in echiparea Elegance. Cea de-a doua echipare disponibila se numeste R-Line, iar cel mai accesibil Arteon costa 36.951 de euro. Motorizarea pe benzina este oferita pentru 44.614 euro cu TVA.

| de | Sursa: Volkswagen

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?