Volkswagen Beetle 2012

Volkswagen Beetle 2012

Fabricantul auto german a dezvaluit cea de a treia generatie de modele Beetle, model ce va fi prezentat la editia din acest an a Salonului Auto de la Shanghai si care va fi comercializat in Europa incepand cu 2012.

Noul Volkswagen Beetle 2012 si-a pierdut o serie din formele rotunjite, in principal datorita restilizarii barelor de protectie, si pe langa designul retro, noul model dispune de faruri si stopuri cu LEDuri, o linie a plafonului mai joasa, noi jante din aliaj usor si un interior complet nou.

Comparat cu generatia precedenta, Volkswagen Beetle 2012 este cu 15.2 cm mai lung si cu 8.4 cm mai lat, are capacitatea portbagajului de 310 litri, iar sub capota fata, fabricantul auto german ofera noile motoare TSI si TDI de 2.0 litri ale caror performante difera in functie de piata auto pe care va fi comercializat.

In Europa, noul Volkswagen Beetle 2012 va putea fi echipat cu motorul TSI de 1.2 litri ce dezvolta 105 cai putere, sau cu motorul TSI de 1.4 litri ce produce 160 cai putere, sau cu un motor TSI de 2.0 litri ce produce 200 cai putere. Clientii ce prefera motorizarile diesel vor putea alege unul din cele doua motoare TDI de 1.6 litri ce dezvolta 105 cai putere si respectiv 140 cai putere.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul noului Volkswagen Beetle 2012 urmeaza a fi anuntat.

| de | Sursa: Volkswagen

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?