Volkswagen Beetle R - Detalii

Volkswagen Beetle R - Detalii

Conform celor de la Car and Driver, fabricantul auto german intentioneaza sa prezinte la editia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt o versiune mai puternica Volkswagen Beetle 2012, denumite Beetle R.

Propulsia noului Volkswagen Beetle R va fi asigurata de un motor de 2.0 litri in 4 cilindri ce produce in jur de 240 cai putere (177 kw), adica mai putin decat modelul Golf R, dar mai mult decat Beetle Turbo.

Spre deosebire de Golf R ce dispune de tractiune integrala, Volkswagen Beetle R se pare ca va dispune de tractiune fata, de o suspensie mai rigida si de o serie de elemente cu aspect sport aplicate atat la exterior cat si interior.

De asemenea, conform aceleasi surse, Volkswagen a luat in considerare si introducerea unei versiuni decapotabile Beetle R Cabrio, dar pentru moment asteapta reactiile clientilor.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Cat despre pretul noului Volkswagen Beetle R, acesta se va situa in jurul valorii de 25,000 USD, dar vom reveni cu mai multe detalii atunci cand fabricantul auto va confirma aceste zvonuri.

| de | Sursa: Car and Driver

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?