Volkswagen C Coupe GTE Concept si-a facut aparitia la Shanghai

Volkswagen C Coupe GTE Concept si-a facut aparitia la Shanghai

Volkswagen a expus noul C Coupe GTE Concept in cadrul Salonului Auto de la Shanghai, eveniment care se desfasoara zilele acestea in orasul asiatic. Pentru inceput trebuie sa stiti ca protitipul german a fost conceput dupa chipul si asemanarea chinezilor, motiv pentru care exista sanse mari ca viitorul model de serie sa fie vandut doar aici.

Vorbim despre un model care sa umple golul dintre Passat si Phaeton si care sa-i ofere o gura de aer si lui CC. La interior, gasim o sumedenie de gadgeturi de ultima ora, insa elementele de pe noul Passat isi fac aparitia din plin.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sub capota, Volkswagen C Coupe GTE Concept a primit un sistem hibrid care foloseste un motor pe benzina de 2.0 litri si unul electric. In total, ansamblul ofera 245 de cai putere si 500 Nm, cu o autonomie in modul electric de maxim 50 de kilometri. Sprintul de la 0 la 100 km/h are loc in 8.6 secunde, iar consumul mediu anuntat de producator este de doar 2.3 litri de combustibil la 100 de kilometri.

| de | Sursa: Volkswagen

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?