Volkswagen Passat CC 2013 Facelift - Poze si Detalii

Volkswagen Passat CC 2013 Facelift - Poze si Detalii

Cel mai ieftin coupe in 4 usi, Volkswagen CC, care a debutat in urma cu patru ani si care s-a vandut in peste 270,000 de exemplare, a primit un facelift.

Conform fabricantului auto, imbunatatirile tehnice si estetice primite de Volkswahen CC 2013 fac ca acest model sa intre in clasa de lux, dar va lasam pe voi sa decideti daca e cazul sau nu. Pana atunci, va spunem ca noul CC vine cu cateva modificari estetice atat in partea din fata, cat si pe spate, cu principalele modificari fiind efectuate asupra farurilor si stopurilor ce incorporeaza acum LEDuri, plus noi bare de protectie, o noua grila cormata si un nou set de jante din aliaj usor.

Versiunea cu facelift Volkswagen CC 2013 a primit o nou lista de dotari standard ce include faruri bi-xenon, un sistem radio-CD RCD 310, sistem de detectie al oboselii si tetiere active reglabile longitudinal pentru scaunele din fata.

De asemenea, noul CC 2013 a primit si cateva noi sisteme de asistenta precum Side Assist Plus ce include sistemele Lane Assist, Dynamic Light Assist si sistemul de detectare a semnelor de circulatie ce se foloseste de o camera video.

Lista de motorizari ale noului Volkswagen CC 2013 Facelift a ramas neschimbata, cu motoare TDI ce produc intre 140 cai putere (103 kw) si 170 cai putere (125 kw) si cu motoare pe benzina ce dezvolta 160 cai putere (118 kw), 210 cai putere (155 kw) si 300 cai putere (220 kw).

Toate motorizarile, fie diesel, fie pe benzina, vin echipate acum cu tehnologia de recuperare a energiei la franare, motoarele diesel fiind echipate standard si cu sistemul Stop Start.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noul Volkswagen CC 2013 Facelift va debuta pe data de 18 noiembrie la Salonul Auto din Los Angeles 2011, iar comercializarea lui va incepe imediat dupa acest eveniment. Prima piata auto ce va primi noul CC va fi cea din Germania, in luna februarie 2012.

| de | Sursa: Volkswagen

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?