Volkswagen CrossBlue Coupe Concept a sosit la Shanghai

Volkswagen CrossBlue Coupe Concept a sosit la Shanghai

Volkswagen a prezentat in cadrul Salonului Auto de la Shanghai noul CrossBlue Coupe Concept. Prototipul german vine sa prefigureze o noua filozofie de design ce va fi adopta de viitoarele SUV-uri din Wolfsburg.

VW CrossBlue Coupe Concept este pus in miscare de un tren de rulare hibrid ce foloseste un motor V6 supraalimentat de 291 de cai putere si doua unitati electrice montate pe cate o punte de tractiune.

Resursele sunt puse pe sosea cu ajutorul unei cutii de viteze DSG cu sase rapoarte si prin intermediul tractiunii integrale. Sprintul de la 0 la 100 km/h are loc in 5.9 secunde, in timp ce viteza maxima se cifreaza la 235 km/h.

Motoarele electrice sunt tinute in viata de un pachet de baterii de 9 kWh si poate propulsa conceptul german in modul 100% electric pe o distanta de 33 de kilometri cu o viteza maxima de 120 km/h.

Avantajul unui tren de propulsie hibrid se face simtit atunci cand vorbim despre consum. Conform oficialilor germani, noul SUV poate parcurge 100 de kilometri cu doar 3 litri de carburant.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La interior, CrossBlue Coupe Concept vine cu tapiterie din piele Nappa, cu un ecran tactil de 10.1 inch prin intermediul caruia soferul comunica cu sistemul de infotainment.

| de | Sursa: Volksvagen

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?