Volkswagen e-Golf - poze si detalii oficiale

Volkswagen e-Golf - poze si detalii oficiale

Volkswagen va prezenta in cadrul Salonului Auto de la Geneva de luna viitoare versiunea electrica a lui Golf 7. Aceasta se va numi e-Golf si vine cu o serie de modificari importante.

Viitorul Volkswagen e-Golf vine cu un motor electric de 115 cai putere si 270 Nm. Resursele amintite mai sus sunt puse in valoare de un sprint de la 0 la 100 km/h in 11.8 secunde, in timp ce viteza maxima se cifreaza la 135 km/h. Versiunea electrica a lui Golf vine cu grila fata acoperita, blocuri optice restilizate, ceasuri de bord noi plus trei moduri de functionare: Normal, Eco si Range.

In modul Eco, e-Golf va livra doar 95 de cai putere, iar viteza maxima va fi limitata la 120 km/h , in timp ce modul Range va decupla automat sistemul de climatizare si va micsora viteza maxima pana la 95 km/h.

Resursele motorului electric vor fi sustinute de un set de baterii tip litiu-ion de 26.5 kWH ce a fost depozitat sub bancheta din spate. Greutatea lui e-Golf va fi mai mare cu 205 kilograme, in raport cu versiunea de baza, insa gratie amplasarii bateriilor, volumul portbagajului ramane intact. Autonomia lui Volkswagen e-Golf este de 175 de kilometri, insa variaza in functie de mai multi factori, printre care amintim stilul de sofat si conditiile meteo.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Cei interesati ar trebui sa stie ca pot face un "plin" in doar 20 de minute folosind o priza de 380V si in cinci ore daca vor conecta bateria lui e-Golf la o priza de 230V.

| de | Sursa: Volksvagen

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?