Volkswagen e-Up! si e-Golf, vedetele standului german la Frankfurt

Volkswagen e-Up! si e-Golf, vedetele standului german la Frankfurt

Volkswagen a prezentat in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, doua modele electrice noi. Vorbim despre versiunea eco a citadinului Up! si a celui mai iubit hatchback din lume, Golf.

Volkswagen e-Golf va fi comercializat doar in versiunea cu patru usi si vine in compania unui motor electric de 115 cai putere si 270 Nm. Resursele acestuia sunt puse pe sosea prin intermediul puntii fata, iar spintul de la 0 la 100 km/h are loc in 10.4 secunde. Viteza maxima a fost limitata la 130 km/h, iar setul de baterii de 24.2 kWh ii asigura lui e-Golf o autonomie de 190 de kilometri.

Ca si in cazul lui e-Golf, viitorul Volkswagen e-Up! va fi comercializat doar in versiunea cu patru usi. Acesta dispune de un motor electric de 82 de cai putere si 210 Nm. Sprintul de la 0 la 100 km/h are loc in 12.4 secunde, iar viteza maxima a fost limitata tot la 130 km/h. In aceste conditii, setul de baterii ofera o autonomie de 160 de kilometri.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Conform oficialilor germani, bateriile pot fi incarcate in procent de 80% in doar 30 de minute atunci cand masinile sunt conectate la un sistem de reincarcare rapida.

| de | Sursa: Volkswagen

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?