Volkswagen EOS 2011 facelift

Volkswagen EOS 2011 facelift

Pozele si detaliile versiunii cu facelift Volkswagen EOS 2011 au fost facute publice de catre fabricantul auto german care a mentionat ca noul coupe-cabrio va debuta la Salonul Auto de la Los Angeles 2010.

Volkswagen EOS 2011 va fi lansat in Europa in ianuarie 2011 si dupa cum puteti observa in galeria de poze de mai jos, din punct de vedere al aspectului exterior, noul EOS urmareste aceleasi tendinte de design ca si noua gama de modele VW. Astfel, VW EOS 2011 a primit noi faruri si pozitii cu LEDuri, o noua grila, noi bare de protectie fata si spate, un nou difuzor si stopuri cu LEDuri.

Lista de dotari standard a noului Volkswagen EOS 2011 include noul display multifunctional pozitionat pe consola centrala, sistem Keyless Locking, Keyless Access, Park Assist si Light Assist.

Din punct de vedere al performantelor, motorul TDI de 2.0 litri de sub capota noului Volkswagen EOS 2011 dezvolta 140 cai putere (103 kw) si vine echipat cu sistem de regenerare al energiei la franare si sistem Start Stop, astfel consumul de carburant a scazut la doar 4.8 litri la 100 km.

Lista de optiuni de motorizare include de asemenea si doua motoare turboalimentate cu injectie directa ce dezvolta 122 cai putere (90 kw) si respectiv 210 cai putere (155 kw).

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul noului Volkswagen EOS 2011 pentru piata auto din Germania porneste de la 27,975 Euro.

| de | Sursa: VW

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?