Volkswagen Golf 7 facelift - Iata care sunt cele mai importante noutati

Volkswagen Golf 7 facelift - Iata care sunt cele mai importante noutati

Volkswagen a prezentat noul Golf 7 facelift. Cel mai bine vandut model compact din lume a primit modificari discrete la exterior, imbunatatiri intense la interior si motorizari noi.

Noul Golf 7 facelift foloseste acum spoilere extrem de putin modificate, o grila imbunatatita si blocuri optice cu o semnatura luminoasa modificata. Toate versiunile echipate cu xenon vor trece la LED, iar stopurile spate folosesc si ele tot lumini LED.

Interiorul a primit noul Active Info Display, intrumentarul de bord digital care masoara 12,3 inchi. In zona centrala, sistemul de infotainment a evoluat mult. Astfel, clientii vor putea comanda ecranul de 9,2 inchi care poate fi utilizat si prin comenzi prin gesturi. Totodata, sistemul multimedia este compatibil cu Apple CarPlay, Android Auto si Mirror Link.

In dreptul tehnologiei amintim de functia Traffic Jam Assist. Aceasta functioneaza pana la 60 km/h si este capabila sa comande directia, acceleratia si franarea, dar doar atunci cand soferul tine mainile pe volan.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noul Volkswagen Golf 7 facelift va fi oferit cu motorul de 1,5 litri TSI. Acesta va fi oferit in standard cu functia de dezactivare a cilindrilor si va putea fi comandat fie in varianta de 130 de cai, fie in cea de 150 de cai. GOlf GTI va oferi 230 de cai, iar varianta GTI Performance promite 245 de cai putere.

| de | Sursa: Volkswagen

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?