Volkswagen Golf 7 Variant - primele poze si informatii despre noul break german

Volkswagen Golf 7 Variant - primele poze si informatii despre noul break german

Publicatia rusa Autowp a pus mana pe primele fotografii cu viitorul Volkswagen Golf 7 Variant. Break-ul german va fi expus la Geneva si va putea fi admirat de fani peste doar cateva zile.

Partea fronala a lui Golf Variant nu a suferit nicio modificare, insa posteriorul sau a luat forma break-urilor din familia Volkswagen. Exemplarul din imagini este o verisunea BlueMotion echipata cu motorul TSI ce beneficiaza de o serie de elemente sportive. Pragurile laterale sunt cromate, la fel ca si barele pentru amararea portbagajului, iar jantele vin in cinci spite duble.

Sub capota, cu siguranta, break-ul german va prelua motorizarile de pe fratele hatchback. Vorbim despre unitatea de 1.2 litri TSI de 85 si 105 cai, despre propulsorul de 1.4 litri TSI de 122 si 140 CP, dar si despre motorul diesel de 1.6 litri TDI de 105 CP si cel de 2.0 litri si 150 CP.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Detaliile complete despre noul Volkswagen Golf 7 Variant le vom afla saptamana viitoare. Tot atunci vom face cunostinta in premiera mondiala cu noile versiuni GTI, GTD, e-Golf si varianta hibrida plug-in.

| de | Sursa: Autowp.ru

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?