Volkswagen Golf Cabrio 2011

Volkswagen Golf Cabrio 2011

Diverse surse online au mentionat ca fabricantul auto german intentioneaza sa introduca anul viitor versiunea Volkswagen Golf Cabrio, si se pare ca aceste zvonuri au fost deja confirmate de Martin Winterkorn, seful VW Group.

Volkswagen Golf Cabrio 2011 va dispune de un acoperis de tip soft-top similar cu cel al modelului Audi A3 cabriolet. Alegerea acestui tip de acoperis nu e doar o coincidenta, cei de la VW dorind sa faca o diferenta clara intre noul Golf cabrio si modelul Eos cu acoperis hard top.

Detaliile cu privire la noul Volkswagen Golf Cabrio 2011 sunt limitate pentru moemnt, dar conform unor zvonuri, noua versiune din gama de modele Golf va avea un pret de sub 20,000 GBP. Pretul exact al noului Volkswagen Golf Cabrio 2011 urmeaza sa fie anuntat inainte de vara lui 2011, atunci cand acest cabrio va fi lansat pe piata auto.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Din punct de vedere al optiunilor de motorizare, clientii nu vor avea parte de surprize, noul Volkswagen Golf Cabrio 2011 urmand sa primeasca aceeasi gama de motoare ca si modelul curent Golf.

| de | Sursa: VW

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?