Volkswagen Golf Cabriolet 2011 - Poze si Date tehnice

Volkswagen Golf Cabriolet 2011 - Poze si Date tehnice

Se pare ca sezonul calduros a inceput deja pentru cei de la VW, fabricantul auto german publicand pozele si datele tehnice ale noului Volkswagen Golf Cabriolet 2011 ce va fi prezentat saptamana viitoare la Salonul Auto de la Geneva 2011.

Volkswagen Golf Cabriolet 2011 dispune de un sistem electric-hidraulic de deschidere/inchidere a acoperisului de tip soft-top, prces ce dureaza 9.5 secunde, iar din punct de vedere al designului, desi noul model este foarte similar cu restul gamei de modele Golf, acesta dispune de o linie a acoperisului mai joasa si un parbriz asezat la un unghi mai ascutit.

Noul Volkswagen Golf Cabriolet 2011 poate fi echipat optional cu faruri bi-xenon, iar stopurile cu LEDuri sunt incluse in lista de dotari standard, precum si bara antiruliu automata, numeroase airbaguri si sistemul ESP.

Lista de optiuni de motorizare include 6 motoare turboalimentte cu injectie directa, patru TSI si doua TDI, cu puterile dezvoltate cuprinse intre 105 si 201 cai putere. Cea mai eficienta versiune Volkswagen Golf Cabriolet 2011 va fi echipata cu motorul TSI de 1.6 litri ce produce 105 cai putere si care dispune de tehnologia BlueMotion Technology, astfel consumul mediu al acesteia este de 4.4 litri la 100 km cu valoarea emisiilor de CO2 de 117 grame per km.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul noului Volkswagen Golf Cabriolet 2011 porneste de la 23,625 Euro.

| de | Sursa: VW

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?