Volkswagen Golf GTE plug-in hybrid - Imagini si informatii oficiale

Volkswagen Golf GTE plug-in hybrid - Imagini si informatii oficiale

Volkswagen a prezentat astazi cel de-al doilea membru destinat ecologistilor din gama lui Golf. Vorbim despre Volkswagen Golf GTE plug-in hybrid, un model ce se pregateste sa dea ochii cu publicul, luna viitoare, in cadrul Salonului Auto de la Geneva. La nivel exterior, Volkswagen Golf GTE vine cu o serie de elemente de pe Golf GTI si de pe e-Golf.

Ca orice model cu tren de rulare hibrid, noul Volkswagen Golf GTE vine in compania unui motor cu ardere interna si alaturi de un propulsor electric. Primul dintre acestea este un benzinar de 1.4 litri capabil sa ofere 148 de cai, in timp ce motorul electric pune pe tava 101 cai putere.

Sistemul hibrid ii ofera lui Golf GTE un total de 201 cai putere, capabili sa propulseze hatchback-ul german de la 0 la 100 km/h in doar 7.6 secunde. Noul Golf GTE poate fi folosit in modul electric pana la o viteza maxima de 130 km/h, in timp ce autonomia ajunge pana la 50 de kilometri.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Setul de baterii care tin in viata unitatea electrica poate fi incarcat complet de la priza in trei ore si jumatate. Conform oficialilor germani, autonomia lui Golf GTE ajunge pana la 940 de kilometri.

| de | Sursa: Volkswagen

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?