Volkswagen Golf GTI Adidas

Volkswagen Golf GTI Adidas

Un alt anunt facut public weekendul trecut de catre fabrcantului auto german precizeaza faptul ca pe langa noul Volkswagen Polo GTI 2011, la editia din acest an a Salonului Auto Worthersee din Austria, va fi prezentat si editia speciala Volkswagen Golf GTI Adidas.

Productia noului Volkswagen Golf GTI Adidas va fi limitata la 4410 unitati, iar sub capota acestei editii speciale se va gasi motorul standard Golf GTI ce produce 210 cai putere (155 kw) ce-i permite hatchbackului sa atinga viteza maxima de 240 km/h.

Venind echipat cu o serie de elemente unice exterioare si interioare, noul Volkswagen Golf GTI Adidas dispune de un nou set de jante de 18 inch din aliaj, scaune sport speciale, faruri bi-xenon si stopuri cu LEDuri, noi spoilere fata si spate, noi praguri laterale si diverse elemente vopsite in negru pian.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Desi pretul pentru noul Volkswagen Golf GTI Adidas nu a fost anuntat, comercializarea acestuia va incepe in luna Iunie.

| de | Sursa: VW

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?