Volkswagen Golf GTI Cabrio vine la Geneva

Volkswagen Golf GTI Cabrio vine la Geneva

Volkswagen se pregateste sa lanseze in cadrul Salonului Auto de la Geneva versiunea cabrio a lui Golf GTI. Modelul german combina performanta si practicalitatea hatchback-ului obisnuit cu placerea condusului in aer liber.

Plafonul lui Golf GTI Cabrio se poate inchide sau deschide in doar 9.5 secunde, iar actiunea poate fi intreprinsa pana la viteze de 30 km/h. Sub capota modelului german regasim acelasi propulsor de 2.0 litri supraalimentat cu patru cilindri capabil sa produca 210 cai putere si sa dezvolte un cuplu motor de 280 Nm intre 1.700 si 5.300 rpm. Puterea agregatului pe benzina poate fi transmisa rotilor fie cu ajutorul unei cutii de viteze manuale cu sase rapoarte, fie prin intermediul unei DSG tot cu 6 trepre.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Spre deosebire de hatchback, versiunea cabrio sprinteaza de la 0 la 100 km/h in 6.9 secunde, iar viteza maxima se cifreaza la 236 km/h. Vanzarile lui Golf GTI Cabrio vor debuta odata cu jumatatea lui 2012.

| de | Sursa: Volkswagen

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?