Volkswagen Golf GTI Cabriolet

Volkswagen Golf GTI Cabriolet

Un alt concept, pe langa Golf R Cabriolet, prezentat de VW la editia din acest an a festivalului Worthersee din Austria este noul Golf GTI Cabriolet ale carui date tehnice nu au fost facute publice.

Cu toate acestea, credem ca noul Volkswagen Golf GTI Cabriolet este propulsat de acelasi motor de 2.0 litri TFSI ca si versiunea hatchback, ceea ce ar insemna ca totalul de putere este de 210 cai putere. O alta varianta ar fi motorul turbo subtunat de 2.0 litri in 4 cilindri ce echipeaza modelul Golf R si care a fost folosit la la editia speciala Golf GTI Edition 35 ce dezvolta 235 cai putere.

Din punct de vedere estetic, Volkswagen Golf GTI Cabriolet a primit o serie de upgradeuri precum noi bare de protectie si o noua buza pentru spoilerul fata, un nou difuzor, o grila fata cu tipar fagure, accente specifice modelelor GTI si un set de jante negre cu design 5-spoke ce seamana cu cele ale modelului RS3.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La interior, se observa cu usurinta un pachet compelt din piele evidentiat prin cusaturi contrastante si logoul GTI brodat pe tetiere.

| de | Sursa: Volkswagen

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?