Volkswagen Golf GTI Edition 35 - Date Tehnice

Volkswagen Golf GTI Edition 35 - Date Tehnice

O data cu debutul public al noului Volkswagen Golf GTI Edition 35 la festivalul Worthersee din Austria, fabricantul auto german a facut publice datele tehnice complete ale acestei editii aniversare care celebreaza cei 35 de ani impliniti de modelul Golf GTI (1976).

Deja stim ca pretul noului Volkswagen Golf GTI Edition 35 va fi de 30,525 Euro, fabricantul auto anuntand-ul cu 3 saptamani in urma, dar pana acum nu stiam exact ce vor primi clientii pentru aceasta suma. Conform companiei auto germane, VW Golf GTI Edition 35 vine echipat cu un motor turbo de 2.0 litri ce produce 235 cai putere si un cuplu de 300 Nm. Acest motor este o versiune subtunata a motorului ce echipeaza modelul Golf R, dar care totusi dezvolta cu 25 de cai putere mai mult decat versiunea GTI standard.

Volkswagen Golf GTI Edition 35 accelereaza de la 0 la 100 km/h in 6.6 secunde (cu 0.3 secunde mai putin decat GTI standard) si atinge viteza de top de 247 km/h. Puterea motorului este trimisa catre roti prin intermediul unei transmisii DSG in 6 trepte si unui diferential cu blocare electronica XDS.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Conform fabricantului auto german, Volkswagen Golf GTI Edition 35 are un consum mediu de 8.1 litri la 100 km sau 8.0 litri la 100 km pentru versiunea cu transmisie DSG si, in cazul in care nu sunteti convinsi ca pretul sau este pe deplin justificat, va invitam sa urmariti reclama video de mai jos care va va ajuta sa ajungeti mai usor la o concluzie.

| de | Sursa: Volkswagen

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?