Volkswagen Golf GTI Edition 35

Volkswagen Golf GTI Edition 35

Volkswagen a introdus, cu ocazia aniversarii a 35 de ani de la lansarea modelului Golf GTI, o versiune limitata denumita Edition 35.

Noul Volkswagen Golf GTI Edition 35 va ajunge la dealerii din Germania incepand cu 12 mai 2011 si, conform celor de la VW, aceasta versiune speciala imbina elemente clasice cu o serie de dotari speciale atat pentru exterior cat si pentru interior. Lista de noi elemente de care se bucura noul Golf GTI Edition 35 include o bara de protectie fata restilizata, logoul 35 pe pragurile portierelor, jante unice din aliaj usor si diverse alte componente restilizate.

La interior, Volkswagen Golf GTI Edition 35 a primit scaune noi cu cusaturi de tip fagure de miere si logoul 35, iar din punct de vedere al performantelor, noua editie limitata GTI dispune de 235 cai putere in loc de 210 cai putere.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. VW Golf GTI Edition 35 va debuta la editia din acest an a Salonului GTI Meet din Worthersee ce se va desfasura intre 1 si 4 iunie, iar pretul acestei editii limitate porneste de la 30,425 Euro cu primele livrari programate pentru mijlocul lunii iunie.

| de | Sursa: Volkswagen

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?