Volkswagen Golf R ar putea avea mai mult de 300 CP

Volkswagen Golf R ar putea avea mai mult de 300 CP

Volkswagen Golf R este ultimul membru din cadrul familiei hatchback-ului care inca se lasa asteptat. Conform unei persoane din interiorul companiei germane, viitorul Golf 7 R ar putea dezvolta mai mult de 300 de cai putere.

In plus, aceeasi persoana, a declarat ca acesta ar putea fi mult mai accesibil, pretul urmand sa porneasca de la aproximativ 35.000 de euro. Sub capota modelului german vom regasi un motor turbo de 2.0 litri a carui putere este pusa pe sosea cu ajutorul unui diferential cu alunecare limitata si prin intermediul tractiunii integrale.

La capitolul masa proprie, acesta va fi mai usor decat vechea generatie, insa va cantari cu aproximativ 100 de kilograme mai mult decat versiunea GTI. La nivel estetic, modelul va adopta un look mai agresiv, dominat de jantele de culoare neagra si de evacuarea cu patru tevi de esapament.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Cel mai probabil, noul Volkswagen Golf R va debuta in septembrie, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt si va fi disponibil incepand cu prima parte a lui 2014.

| de | Sursa: AutoExpress

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?