Volkswagen Golf R Cabriolet la Worthersee 2011

Volkswagen Golf R Cabriolet la Worthersee 2011

Fabricantul auto german a prezentat la festivalul Worthersse 2011 noul concept Volkswagen Golf R Cabriolet.

Avand la baza recentul lansat Golf Cabriolet, Volkswagen Golf R Cabriolet este propulsat de un motor turbo de 2.0 litri in 4 cilindri, acelasi ce echipeaza si hatchback-ul Golf R, ce dezvolta 270 cai putere si un cuplu de 350 Nm de la 2,500 rpm.

Conform celor de la Volkswagen, Golf R Cabriolet accelereaza de la 0 la 100 km/h in 6.0 secunde si atinge viteza de top de 250 km/h.

Pe langa jantele specifice R Talladega de 19 inch din aliaj usor imbracate in anvelope de 235, Volkswagen Golf R Cabriolet vine echipat cu discuri de frana de 17 inch ventilate intern si etriere de inalta performanta, o bara de protectie fata restilizata ce prezinta guri de aer imense, noi sorturi laterale si un nou sort spate ce incorporeaza doua tevi de esapament.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La interior, conceptul VW Golf R Cabriolet a primit scaune scoica tipice Motorsportului imbracate in piele carbon-albastra si piele Nappa cu cusaturi contrastante, plus diverse accente carbon si praguri din aluminiu sablat.

| de | Sursa: Volkswagen

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?