Volkswagen Golf Sportsvan pleaca de la 16.991 de euro in Romania

Volkswagen Golf Sportsvan pleaca de la 16.991 de euro in Romania

Volkswagen a publicat lista de preturi pentru noul Golf Sportsvan, inlocuitorul lui Golf Plus. Monovolumul compact al germanilor este disponibil in Romania la un pret de pornire de 16.991 de euro cu TVA inclus. Pentru aceasta suma, clientii vor primi un Golf Sportsvan echipat cu unitatea de 1.2 litri TSI de 85 de cai putere.

Spre deosebire de vechiul Golf Plus, noul Golf Sportsvan se lauda cu o masa mai mica cu 90 de kilograme, cu un consum mai mic cu 20 de procente, cu un habitaclu special si cu o pozitie la volan ceva mai ridicata.

Tot la capitolul plusuri, nemtii amintesc vizibilitatea crescuta ce a fost obtinuta prin eliminarea unghiurilor moarte, fie prin introducerea elementelor de sticla la nivelul montantilor A, fie prin instalarea unor camere video si radare capabile sa monitorizeze zona moarta a oricarui vehicul.

Gama de motorizari ale lui Golf Sportsvan includ unitati TSI, patru la numar, capabile sa ofere pana la 150 de cai putere. De asemenea, Volkswagen vine si cu doua unitati diesel de 1.6 litri TDI de 110 cai si unul de 2.0 litri TDI de 150 CP.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Cea mai economica versiune a lui Golf Sportsvan poarta logo-ul BlueMotion si anunta un consum mediu de doar 3.6 litri la suta. Toate motorizarile lui Volkswagen Sportsvan respecta normele de poluare Euro 6 si vin in standard cu un sistem Start-Stop.

| de | Sursa: Automarket

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?