Volkswagen Golf Variant - Detalii si fotografii noi

Volkswagen Golf Variant - Detalii si fotografii noi

Noua generatie a lui Volkswagen Golf Variant va debuta pe piata din Europa in aceasta vara, iar oficialii germani au sosit cu un plus de detalii cu privire la break-ul lor.

Pentru a ne convinge si mai mult de capacitatile lui Golf 7 Variant, Volkswagen nespune ca aceasta vine cu o masa mai mica cu 105 kilograme si cu o capacitate de incarcare mai mare cu 100 de litri comparativ cu versiunea precedenta.

De asemenea, atat motorizarile diesel, cat si cele pe benzina sunt acum capabile sa ofere un consum de carburant cu 15 procente mai redus. Pentru ca vorbim despre un break, Volkswagen ne spune ca noul lor Golf Variant vine cu o capacitate totala de incarcare de 605 litri, iar in cazul in care bancheta din spate va fi rabatata, aceasta capacitate creste pana la 1.620 de litri.

Pentru prima data in istorie, Golf Variant va primi diferentialul electronic XDS+ in versiunea standard, in timp ce sistemul DCC (Dynamic Chassis Control) va putea fi regasit in lista de optionale.

Sub capota noului Golf Variant vom regasi aceleasi unitati prezente si pe hatchback-ul din care deriva. Vorbim despre o gama larga de unitati diesel, dar si despre cateva unitati pe benzina, demne de luat in serios. Resursele motoarelor vor fi puse pe sosea fie cu ajutorul unei cutii manuale cu cinci sau sase rapoarte, fie prin intermediul transmisiei DSG cu sase sau sapte viteze.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul de pornire pentru noul VOlkswagen Golf 7 Variant in Germania este de 18.950 de euro si vine in varianta de echipare Trendline. Aceasta ofera sapte airbag-uri, oglinzi si geamuri electrice, ESP, aer conditionat si un sistem de monitorizare a presiunii in pneuri.

| de | Sursa: Volkswagen

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?