Volkswagen Golf VI Match

Volkswagen Golf VI Match

Dupa ce a prezentat versiunea Tiguan Match, fabricantul auto german a introdus o noua versiune sub acelasi nume, Volkswagen Golf VI Match.

Noul VW Golf VI Match vine cu un plus de dotari ce valoreaza 1,600 GBP, cum ar fi jante Croft de 16 inch din aliaj, volan multifunctional imbracat in piele, radio DAB digital, Bluetooth, senzori de parcare si un sistem audio cu ecran touchscreen RCD 510.

Versiunea VW Golf VI Match inlocuieste nivelul de echipare SE, iar sub capota, clientii pot alege dintre un motor pe benzina si doua diesel, si anume, 1.4 litri TSI cu 122 cai putere, 1.6 litri TDI cu 105 cai putere si 2.0 litri TDI cu 140 cai putere. Motorul diesel de 2.0 litri poate fi conectat optional la o cutie de viteze DSG in 6 trepte, iar celelalte doua motoare vin conectate la o cutie de viteze DSG in 7 trepte.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul noului VW Golf VI Match porenste de la 17,730 GBP pentru versiunea in 3 usi cu motorul 1.4 litri TSI.

| de | Sursa: VW

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?