Volkswagen ID.3 1st poate fi comandat in Romania de la 36.000 de euro

Volkswagen ID.3 1st poate fi comandat in Romania de la 36.000 de euro

Volkswagen a publicat lista de prețuri pentru versiunea de lansare ID.3 1st a modelului electric de clasă compactă. Pe piața din România, ID.3 1ST va fi disponibil pe piața locală în trei variante de echipare: Base, Plus și Max.

Modelul standard ID.3 1ST, gândit să ofere confort deplin, se remarcă prin Hello ID, sistemul de comenzi vocale, volanul de piele multifuncțional încălzit și multiplele sisteme de asistență a șoferului. Prețul de pornire este de 36.072 euro, fără subvenții.

A doua variantă oferă pachetul confort, care include scaune cu design “Art Velour“, geamuri fumurii laterale și spate și cameră Rear View. La exterior, varianta Plus oferă un spectacol de lumini datorită pachetului dedicat IQ.Light – Faruri LED matrix, iluminat de fundal LED și iluminat exterior extins, respectiv mânere illuminate. Prețul de pornire este de 41.786 euro, fără subvenții.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. ID.3 1ST Max reprezintă cea mai completă variantă de echipare. Cockpit-ul cu display AR (realitate augmentată) oferă un stil de condus experențial, în timp ce plafonul panoramic culisant îi oferă personalitate și stil. La nivel de confort, scaunele cu suport lombar adjustabil și funcție de masaj fac din fiecare kilometru parcurs o plăcere. Prețul de pornire este de 47.505 euro, fără subvenții.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?