Volkswagen Italdesign la Salonul Auto de la Geneva 2011

Volkswagen Italdesign la Salonul Auto de la Geneva 2011

Italdesign Giugiaro a pregatit pentru Salonul Auto de la Geneva 2011 doua concepte ce marcheaza integrarea binecunoscutului studio de design italian in Grupul Volkswagen.

Numele acestor concepte Volkswagen Italdesign nu se cunosc pentru moment, motivul pentru care nu am auzit de acestea fiind unul evident, si anume s-a dorit ca acestea sa devina o atractie la Geneva. Ei bine, cum se intampla destul de des in industria auto, o serie de poze cu conceptele Volkswagen Italdesign s-a scurs online, iar noi vi le prezentam :)

Primul concept este un model in doua usi de dimensiunile unui Golf, in timp ce al doilea concept credem ca reprezinta un indiciu la cum va arata viitoarea generatie de modele Polo. Ambele modele vin cu o parte frontala interesanta, dar care mentine totusi linia designului generatiei curente de modele Volkswagen.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Din punct de vedere al motorizarilor, conform unor zvonuri, conceptele Volkswagen Italdesign vor beneficia de propulsoare electrice.

| de | Sursa: es.sutoblog.com

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?