Volkswagen Jetta facelift - Poze si detalii oficiale

Volkswagen Jetta facelift - Poze si detalii oficiale

Volkswagen a publicat primele imagini si informatii cu viitorul Jetta facelift. Versiunea restilizata a modelului german va fi expusa in premiera internationala, saptamana aceasta, in cadrul Salonului Auto de la New York.

Partea frontala a lui Jetta facelift ii ofera sedanului german un look mult mai apropiat cu cel al lui Passat. In plus, clientii vor putea aleage si lumini bi-xenon, iar baghetele de LED-uri cu luminile diurne vin inca din standard. In partea posterioara a lui Jetta facelift vedem un eleron discret pozitionat pe portbagaj si stopuri cu LED-uri in cazul versiunilor GLI si hibrid.

La interior, clientii noului Jetta facelift vor primi un nou volan multi-functional, accente piano black plus o multitudine de culori pentru tapiterie. In ceea ce priveste tehnologia, Jetta facelift va putea fi comandata in compania unor sisteme de siguranta importante.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sub capota, noul Jetta facelift va sosi alaturi de o versiune revizuita a motorului de 2.0 litri turbodiesel capabil sa ofere acum 150 de cai, cu 10 CP mai mult decat versiunea precedenta.

| de | Sursa: Volkswagen

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?