Volkswagen Jetta GLI 2012 - Poze, Dotari, Pret

Volkswagen Jetta GLI 2012 - Poze, Dotari, Pret

La editia din acest an a Salonului Auto de la Chicago, fabricantul auto german va prezenta cea de a patra optiune de motorizare pentru noul model Jetta, si ne referim la motorul turboalimentat de 2.0 litri in 4 cilindri ce va echipa noul Volkswagen Jetta GLI 2012.

Fiind disponibil cu trei nivele de echipare, GLI, GLI Autobahn si GLI Autobahn Navigation, noul Volkswagen Jetta GLI 2012 va avea la dispozitie 200 cai putere si un cuplu de 280 Nm, putere ce va fi trimisa catre roti prin intermdiul unei cutii de viteze manuala in 6 trepte, clientii putand opta si pentru o transmisie automata DSG.

Lista de noi dotari standard a noului Volkswagen Jetta GLI 2012 include jante de 17 inch din aliaj usor, stopuri fumurii, o noua grila, iar versiunile de top vin cu jante de 18 inch din aliaj usor, climatizare de tip dual-zone si scaune incalzite.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul noului Volkswagen Jetta GLI 2012 porneste de la 23,495 USD si ajunge la 26,445 USD pentru versiunea GLI Autobahn Navigation.

| de | Sursa: Volkswagen

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?