Volkswagen Passat BlueMotion 2012 - Consum si Pret

Volkswagen Passat BlueMotion 2012 - Consum si Pret

VW a anuntat valorile de consum ale noului Volkswagen Passat BlueMotion 2012.

Avand la baza generatia curenta de modele Passat ce a debutat in acest an la Salonul Auto de la Geneva, Volkswagen Passat BlueMotion 2012 este propulsat de un motor diesel modificat de 1.6 litri TDI ce produce 105 cai putere si care vine conectat la o transmisie manuala in 6 trepte. Pe langa o serie de optimizari aerodinamice, Passat BlueMotion 2012 a primit anvelope cu frecare mica, o suspensie mai joasa cu 15 mm, o grila fata restilizata si o serie de noi tehnologii precum Start Stop si sistemul de recuperare al energiei la franare.

Rezultatul acestor masuri se traduce prin faptul ca noul Volkswagen Passat BlueMotion 2012 are un consum de carburant de 4.1 litri la 100 km pentru versiunea Sedan si de 4.3 litri la 100 km pentru versiunea Estate (break).

De asemenea, versiunea sedan Volkswagen Passat BlueMotion 2012 are valoarea emisiilor de CO2 de 109 g/km, in versiunea estate promite doar 113 g CO2 per km. Lista de dotari standard include airbaguri cortina, ESP, climatizare, geamuri electrice, frana de mana electronica, radio/CD Player RCD 310 si Multi Device Interface (MDI) cu conectivitate iPod.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul noului Volkswagen Passat BlueMotion 2012 porneste de la 19,875 GBP pentru versiunea Sedan si de la 21,180 GBP pentru versiunea Estate.

| de | Sursa: Volkswagen

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?