Volkswagen Passat CC tunat de KBR Motorsport

Volkswagen Passat CC tunat de KBR Motorsport

Cei de la KBR Motorsport au decis sa ridice coupeul cu 4 usi de la Volkswagen, CC produs incepand cu 2008, la noi inaltimi din punct de vedere al exclusivitatii.

Pentru a realiza acest lucru, CEO-ul companiei, Christian Kreher, impreuna cu echipa de ingineri a creat o lista de modificari ce include o suspensie coilover modificata si o noua combinatie de janta / anvelopa si anume jante R12 Nero de 20 inch si anvelope de 225/30ZR20.

Ca rezultat al acestor modificari, Volkswage Passat CC are acum garda la sol mai joasa ceea ce creste aspectul sportiv, lucru evidentiat si de exteriorul acoperit cu folie mata de culoare gri-maslina.

Cum performantele nu puteau trece neobservate, cei de la KBR Motorsport au crescut puterea modelului VW Passat CC la 260 cai putere. Acest plus de perforante se datoreaza in mare parte noului sistem de evacuare din otel inoxidabil creat de tuner special pentru acest proiect.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Toate aceste modificari realizate de KBR Motorsport pentru modelul Volkswagen Passat CC vin cu pretul de 11,000 Euro.

| de | Sursa: KBR Motorsport

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?