Volkswagen Phaeton - Cea mai sigura masina de lux

Volkswagen Phaeton - Cea mai sigura masina de lux

Volkswagen Phaeton a primit distinctia de 'Cea mai sigura masina de lux' la British Insurance Vehicle Security Awards.

Automobilele care intra in competitie trebuie sa respecte si chiar sa depaseasca, standardele ridicate privind siguranta pasagerilor in automobil.

Noul Volkswagen Phaeton a fost fabricat cu suprafete din sticla stratificata, senzori de inclinare pentru prevenirea defectiunilor, un dispozitiv de imobilizare electronica, blocaje si anti-furt roti. Ceea ce face un posesor de Volkswagen Phaeton sa fie linistit mereu, este cheia electronica care indica daca masina este inchisa chiar daca nu se afla in apropierea acesteia.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Toate aceste caracteristici au fost un plus pentru ca noul Volkswagen sa primeasca, doi ani la rand, aceasta distinctie, "Cea mai sigura masina de lux". Franco Iannotta, manager al grupului auto Volkswagen a declarat ca:"Pe o piata atat de competitiva, noul Volkswagen Phaeton este dovada concreta a unei inginerii auto solide, ce se mentine in fruntea competitiilor de specialitate"

| de | Sursa: Volkswagen

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?