Volkswagen Phaeton preparat de Hofele Design

Volkswagen Phaeton preparat de Hofele Design

Hofele Design a modificat modelul Volkswagen Phaeton, astfel obtinand o limuzina care poarta numele de "Mythos Royal 12", ce indica numarul de cilindri ai motorului de sub capota sa.

Volkswagen Phaeton al celor de la Hofele vine cu o noua capota dreptunghiulara, grila frontala cromata, o nua bara de protectie cu faruri de ceata integrate plus un nou spoiler spate cu tevile de esapament cu forma trapezoidala integrate. De asemenea, Hofele a adagat o noua buza pentru spoilerul fata si a inlocuit toate logourile VW cu logoul lor.

Hofele Volkswagen Phaeton are garda la sol mai joasa cu 40 mm decat modelul de baza, diferenta datorata modulului ETS, iar caroseria e vposita in doua nuante care complementeaza noul set de jante din aliaj de 20 inch.

La interior, tunerul a urmarit aceeasi idee folosita la exterior, astfel Hofele Volkswagen Phaeton vine cu tapiterie din piele in doua culori.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. De asemenea, Hofele a declarat ca pot optimiza performantele motorului V6 TDI de 3.0 litri astfel incat sa genereze 275 cai putere si un cuplu de 560 Nm, dar nu au dat nici o informatie cu privire la performantele motaorelor V8 si W12.

| de | Sursa: Hofele Design

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?