Volkswagen Polo R va sosi la Geneva

Volkswagen Polo R va sosi la Geneva

Britanicii de la Autocar ne-au inveselit ziua. Acestia au anuntat ca Vokswagen va dezveli in cadrul Salonului Auto de la Geneva de anul viitor versiunea de productie a lui Polo R.

Pentru prima data, Polo R a fost anticipat de conceptul WRC Street, prezentat in cadrul festivalului GTI Treffen din Austia. Sub capota versiunii de productie vom regasi o versiune modificata a propulsorului de 2.0 litri prezent pe Golf VI GTI ce va produce 225 de cai putere. In aceste conditii sprintul de la 0 la 100 km/h va avea loc in aproximativ 6 secunde, iar viteza maxima se va cifra la 240 km/h.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Mai mult decat atat, Ulrich Hackenberg, directorul departamentului de Cercetare si Dezvoltare de la Volkswagen, sursa citata de Autocar, spune ca noul Golf R va debuta undeva in 2013 sau 2014. Modelul german va beneficia de aportul unui motor de 2.0 litri ce va produce apoximativ 280 CP.

| de | Sursa: Autocar

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?