Volkswagen Polo R WRC Street pregatit de B and B

Volkswagen Polo R WRC Street pregatit de B and B

Versiunea limitata a lui Volkswagen Polo R WRC Street a primit un plus de putere din partea B&B. In cazul in care ati uitat, modelul german a fost conceput pentru a marca reintoarcerea producatorului in Campionatul Mondial de Raliuri.

In versiunea stanadrd, Polo R WRC Street soseste cu 217 cai putere si 349 Nm sub capota dezvoltati de o unitate de 2.0 litri turbo si patru cilindri. Dar oficialii B&B nu au fost de acord cu aceste valori, motiv pentru care vin cu si mai multa putere.

Pentru 7.950 de euro, B&B promite 362 de cai putere si 510 Nm. Cresterea de putere a fost posibila prin instalarea unei noi pompe de combustibil, a unui sistem de admisie imbunatatit si a unei evacuari noi. In plus, trebuie sa amintim si de intercooler-ul de inalta performanta, dar si de unitatea ECU recalibrata.

In aceste conditii, sprintul de la 0 la 100 km/h in 5.2 secunde, iar repriza 0 - 200 km/h se produce in 17.1 secunde.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In plus fata de aceste modificari, B&B aduce cu sine suspensii modificate, frane noi si jante speciale incaltate cu pneuri de 225/35 R18.

| de | Sursa: B&B

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?