Volkswagen Polo R WRC

Volkswagen Polo R WRC

Volkswagen intentioneaza sa intre in 2013 in una din cele mai dificile competitii de motorsport, Campionatul Mondial de Raliu, iar masina perfecta pentru acest lucru este noul Volkswagen Polo R WRC.

Desi masina a fost prezentata sub forma de concept in Olbia in fata a 200 jurnalisti, Luca de Meo, Seful de Marketing Volkswagen AG, a declarat ca "Aproape cu 2 ani in urma, in mai 2009, cel mai nou model Polo a fost prezentat in Sardinia. Azi suntem mandri sa prezentam cel mai puternic Polo din toate timpurile - Polo R WRC".

Fiind propulsat de un motor turbo de 1.6 litri TSI, Volkswagen Polo R WRC dispune de un sistem de tractiune integrala si de un total de 300 cai putere. Chiar daca noul Polo R WRC este in coformitate cu noile regulamente tehnice pentru Campionatul Mondial de Raliu, fabricantul auto nu a facut nici un alt comentariu cu privire la datele tehnice ale noului superhatchbak.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Directorul diviziei Volkswagen Motorsport, Kris Nissen, a declarat ca "Chiar daca WRC (World Rally Championship) este un teritoriu nou pentru noi din care vom invata multe, echipa noastra deja intruneste cele mai importante cerinte".

| de | Sursa: Volkswagen

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?