Volkswagen prezinta parbrizul climatic

Volkswagen prezinta parbrizul climatic

Volkswagen anunta revolutie in ceea ce priveste tehnologia de degivrare a parbrizului. Nemtii au anuntatc ca in scurt timp vor lansa parbrizul climatic. Cu ce se deosebeste el de un parbriz incalzit? Prin simplul fapt ca nu mai exista acele fire conductoare. Si atunci, cum functioneaza?

Conform Volkswagen, parbrizul foloseste in locul firelor conductoare o pelicula conductiva din argint. Aceasta este integrata in parbriz si transforma curentul electric in caldura. In plus, pelicula este invizibila pentru ochiul uman.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Mai mult decat atat, pelicul aceea te va scapa de probleme si vara cand stratul de argind ca reflecta razele soarelui. Nemtii spun ca o masina echipata cu un astfel de parbriz va inregistra cu 15 grade Celsius mai putin. Noul parbriz climatic va putea fi comandat pe Golf, Golf Sportsvan, Tiguan, Sharan, Passat si Passat Variant, iar pretul pleaca de la 303 euro si variaza in functie de model.

| de | Sursa: Volkswagen

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?