Volkswagen Scirocco si Golf Variant in versiunea R-Line

Volkswagen Scirocco si Golf Variant in versiunea R-Line

Volkswagen a pregatit noile versiuni R-Line pentru noile Scirocco si Golf Variant. La nivel exterior, Volkswagen Golf Variant vine cu spoilere modificate, cu praguri laterale noi si cu o grila frontala rectificata.

In plus, pachetul dispune si de un spoiler posterior nou, dar si cu un difuzor de aer revizuit. La interior, Volkswagen Golf Variant R-Line dispune de scaune sport, de un volan imbracat in piele si de pedale din otel inoxidabil. Tot la interior, gasim accesorii piano black si praguri interioare din otel inoxidabil.

Noul Volkswagen Scirocco R-Line dispune de spoilere noi, de praguri laterale modificate si de un eleron posterior. Kit-ul exterior se incheie cu un set de jante de 18 inch din aliaj.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La interior, clientii lui Volkswagen Golf R-Line primesc scaune imbracate in Alcantara si material textil, un volan sport, accente piano black si Carbon Touch.

| de | Sursa: Volkswagen

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?