Volkswagen si conceptul misterios din Beijing

Volkswagen si conceptul misterios din Beijing

Mai sunt cateva zile pana la debutul Salonului Auto de la Beijing, iar Volkswagen a publicat o serie de imagini teaser cu un concept misterior. Vom face cunostinta cu un SUV, iar o serie de zvonuri spun ca prototipul va sta la baza viitoarei generatii Touareg.

Sub capota, conceptul pregatit de germani foloseste un sistem de propulsie hibrida care promite 367 de cai putere si 700 Nm. In aceste conditii, consumul de carburant pe prima suta de kilometri ar urma sa fie de 3 litri. O rulare 100% electrica va fi posibila, iar autonomia maxima nu va depasi 30 de kilometri.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Cat despre acceleratia de la 0 la 100 km/h, aceasta va avea loc in 6 secunde, iar viteza maxima se va opri in dreptul valorii de 223 km/h. Interiorul conceptului va fi garnisit cu sistemul Active Info Display, dar si cu sistemul de infotainment cu care ne-am obisnuit pana acum. Nu este exclus sa vedem si o serie de influente venite din partea conceptului Skoda Vision S, prototip pe care l-am admirat in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

| de | Sursa: Volkswagen

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?