Geneva 2016: Volkswagen T-Cross Breeze - Noul concept al germanilor

Geneva 2016: Volkswagen T-Cross Breeze - Noul concept al germanilor

Volkswagen a expus noul concept T-Cross Breeze in cadrul Salonului Auto de la Geneva. SUV-ul cabrio va ramane la stadiul de studiu de design mult si bine, intrucat oficialii germani nu au in plan dezvoltarea unui astfel de model.

Totusi, pana in 2020 am putea face cunostinta cu versiunea de serie. Aceasta ar urma sa aiba la baza platforma noului Polo si va prelua elementele de design regasite pe conceptul de astazi. Cel mai probabil vom vedea aceeasi grila, aceleasi blocuri optice si, probabil aceeasi capota.

Sub capota lui Volkswagen T-Cross Breeze se afla un motor cu trei cilindri de 1.0 litri care produce 115 cai putere. Puterea este pusa la roata cu ajutorul unei transmisii DSG.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La interior, vedem cu Volkswagen a trecut la un nou nivel prin eliminarea tuturor butoanelor fizice. Dupa cum este usor de inteles, acesta va fi viitorul, indiferent ca ne dorim sau nu acest lucru.

| de | Sursa: Volkswagen

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?