Volkswagen T-Cross poate fi comandat in Romania. Pretul de pornire este de 16.370 de euro

Volkswagen T-Cross poate fi comandat in Romania. Pretul de pornire este de 16.370 de euro

Noul T-Cross poate fi comandat acum în România la distribuitorii Volkswagen din toată țara. Primele 100 de unități T-Cross First Edition care au fost disponibile exclusiv online au fost rezervate integral în doar două luni de clienții din România. Prețul de pornire pe piața din România este de 16.370 de euro cu TVA.

Noul T-Cross poate fi comandat în două variante de motor pe benzină, în acord cu standardele de emisii Euro 6d-TEMP. Cele două motoare 1.0 TSI în trei cilindri cu filtru de particule generează 70 kW/95 CP, respectiv 85 kW/115 CP. Versiunile de 115 CP vin și cu cutii de viteze cu dublu ambreiaj DSG.

T-Cross este construit pe platforma modulară transversală (MQB - germ. Modulare Querbaukasten), care permite poziționarea punții frontale mult mai în față. La o lungime totală de 4,11 metri, ampatamentul obținut de 2,56 metri este unul relativ mare, creând astfel condițiile necesare pentru un interior generos, cu suficient spațiu pentru cinci persoane.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Românii care doresc să comande noul T-Cross pot alege între două variante diferite de echipare: Life și Style. Printre dotările suplimentare din versiunea de echipare Style se numără farurile LED MID și cele de ceață, detectorul de oboseală sau sistemele de asistență Adaptive Cruise Control ACC și Front Assist, plus elemente de design de tipul iluminării ambientale, barelor de plafon cromate, jantelor din aliaj ușor "Chesterfield" 6,5J x17 sau a existența unui volan multifuncțional din piele.

| de | Sursa: Volkswagen

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?