Volkswagen T-Roc poate fi comandat exclusiv online si in Romania

Volkswagen T-Roc poate fi comandat exclusiv online si in Romania

Volkswagen a demarat campania de pre-comenzi pentru T-Roc si pe piata din Romania. Cel mai mic SUV al constructorului german are un pret special de pornire de 19.747 de euro.

Pentru aceasta suma, clientii vor primi un T-Roc echipat cu motorul de 1.0 litru de 115 cai putere echipat cu pachetul Roc-Star (climatronic, composition media, appconnect, oglinzi exterioare rabatabile si pachet iarnaa), dar si modulul pentru selectarea modurilor de rualre si scaunele confort. Versiunea de baza a modelului german va fi ceva mai ieftina, configuratorul spunanad ca pretul va pleca de la 17.000 de euro.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. A doua varianta disponibila pentru pre-comanda online este un T-Roc cu motorul de 1.5 litri benzina de 150 de cai putere. Acesta pleaca de la 24.795 de euro cu TVA. Ultima versiune oferita in acest moment este cea echipata cu motorul diesel de 2.0 litri si 150 de cai. Aceasta are tractiune integrala si DSG, iar pretul de pornire ajunge la 29.744 de euro. Cei care vor sa comande o astfel de versiune pot accesa website-ul www.http://t-roc.volkswagen.ro/

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?