Volkswagen Touareg R

Volkswagen Touareg R

Cu totii stim ca cei de la Volkswagen ofera versiuni de performanta pentru modelele Golf si Scirocco sub sigla R, dar ce parere aveti despre o versiune de performanta VW Touareg R?

Potrivit unor zvonuri aparute in mass-media franceza, fabricantul auto german intentioneaza sa lanseze un SUV hibrid sport ce va incorpora cele mai noi tehnologii ale grupului VW.

Se asteapta ca noul Volkswagen Touareg R sa fie propulsat de un motor V8 turboalimentat ce dezvolta 500 cai putere si care va fi ajutat de un motorul electric asemanator celui ce echipeaza modelul curent Touareg V6 Hybrid.

Principala diferenta dintre cele doua motoare este ca motorul electric ce va echipa noul Volkswagen Touareg R va fi mai puternic, astfel vehiculul va putea rula si in mod pur electric.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Daca aceste zvonuri se vor dovedi adevarate, noul Volkswagen Touareg R va fi prezentat cel mai probabil la Salonul Auto de la Detroit 2011.

| de | Sursa: Automobile Magazine

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?