Volkswagen Up - Poze si Detalii

Volkswagen Up - Poze si Detalii

Fabricantul auto german a dezvaluit in acest weekend versiunea de productie Volkswagen Up, o masina mica de oras ce masoara 3.54 m in lungime si 1.64 m in latime si care este programata sa debuteze public in luna septembrie la Salonul Auto din Frankfurt 2011.

Fiind propulsat de un nou motor pe benzina de 1.0 litri in 3 cilindri ce dezvolta fie 60, fie 75 cai putere, Volkswagen Up vine cu tractiune fata si, in functie de motorizare, are un consum mediu de 4.2 litri la 100 km sau 4.3 litri la 100 km.

Ambele motorizari au valoarea emisiilor de CO2 de sub 100 grame per km si, conform fabricantului auto, in viitor Volkswagen Up va primi un motor de 68 cai putere ce va fi alimentat cu gaz natural. Acest motor pe gaz va avea valoare emisiilor de CO2 de numai 82 g/km si va avea un consum de 3.2 litri la 100 km.

La interior, Volkswagen Up poate acomoda 4 adulti si dispune de un portbagaj de 251 litri ce poate fi extins la 951 litri daca se rabateaza bancheta spate.

Fiind disponibil in trei variante de echipare, take up!, move up! si high up!, Volkswagen Up va fi oferit si sub forma a doua editii speciale 'up! black' si 'up! white'. Noul Up vine echipat cu sistemul City Emergency Braking System, un sistem ce se activeaza automat la viteze de sub 30 km/h in incercarea de a preveni o coliziune.

Printre alte dotari de care se bucura noul Volkswagen Up amintim de sistmul Personal Infotainment Device (PID), adica un ecran touchscreen ce serveste atat pe post de navigatie cat si ca sistem infotainment.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Comercializarea noului Volkswagen Up in Europa va incepe in luna Decembrie, dar pretul acestuia nu a fost inca anuntat.

| de | Sursa: Volkswagen

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?