Volkswagen va prezenta 4 concepte Up! la Geneva

Volkswagen va prezenta 4 concepte Up! la Geneva

Germanii de la Volkswagen vor prezenta la Geneva patru concepte derivate din Up!. Acestia vor sa ne arate versatilitatea proaspatului model citadin.

Primul concept cu care ne vor incanta nemtii poarta denumirea de Swiss Up! si vine imbracat in culorile nationale elvetiene. Rosul caroseriei va fi in contrast cu carcasele albe ale oglinzilor, in timp ce la interior, panoul de bord si aeratoarele vor crea acelasi efect.

Cel de-al doilea concept cu care germanii vin la Geneva poarta denumirea de Winter Up! si are la baza versiunea Cross Up! prezentata la Salonul Auto de a Frankfurt din 2011. Ca si in cazul versiunii precedente, toate modificarile se rezuma la culorile caroseriei si ale interiorului.

Urmatorul prototip ce va poposi la Geneva se numeste X Up! si este un concept ce vine echipat pentru expeditii nocturne. Acesta propune un portbagaj pe plafon si o culoare intepartoare botezata Burnt Orange.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Ultimul, dar nu cel din urma concept pe care il vom vedea la salonul elvetian se numeste Cargo Up! si vine cu o capacitate de incarcare de 1.400 de litri. De asemenea, Cargo Up! vine cu suspensii inaltate, cu protectii speciale pentru motor si cu o placa din plexiglas ce separa zona de incarcare de cea a pasagerilor.

| de | Sursa: Volkswagen

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?