Volvo a prezentat SUV-ul electric XC40 Recharge

Volvo a prezentat SUV-ul electric XC40 Recharge

Volvo a publicat primele poze și detalii cu noul XC40 Recharge, primul model electric dezvoltat până acum de compania suedeză. Noul SUV are la bază modelul compact XC40, iar motorizările cu ardere internă au fost înlocuite de motoare electrice.

Volvo XC40 Recharge primește două motoare electrice, câte unul amplasat pe fiecare punte. Ambele oferă câte 204 cai putere, totalul oferit de întregul sistem electric fiind de 408 cai putere și 660 Nm. După cum anticipați, modelul va oferi o tracțiune integrală electrică, fiecare motor fiind controlat individual pentru a asigura tracțiune optimă în funcție de nivelul de aderență disponibil.

Volvo spune că bateria oferită pe XC40 are o capacitate de 75 kWh, ceea ce înseamnă că autonomia SUV-ului este de până la 400 de kilometri, valoarea fiind calculată conform testelor moderne WLTP.

La interior, SUV-ul electric dispune un nou sistem de infotainment denumit Android Automotive OS. Tehnologia a fost dezvoltată împreună cu Google și va oferi o serie de aplicații native Android/Google.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noul Volvo XC40 Recharge va fi disponibil începând cu a doua parte a anului viitor.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?