Volvo ia in considerare mai multe modele Polestar

Volvo ia in considerare mai multe modele Polestar

Producatorul suedez Volvo a lansat cu putin timp in urma noul S60 Polestar. Doar 50 astfel de unitati au fost produse, iar ele s-au adresat doar pietei din Australia, acolo unde, Volvo a demarat un proiect de testare. Conform ultimelor zvonuri, producatorul suedez are in planuri lansarea mai multor versiuni Polestar.

In acest caz, Polestar va insemna pentru Vovlo ceea ce Divizia M reprezinta pentru BMW, sau AMG pentru Mercedes-Benz. Primele modele care ar putea prelua tratamentul Polestar sunt hatchback-ul V40 si crossover-ul XC60.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. "In acest moment, vorbim despre un program pilot in Australia si pentru Australia, dar trebuie sa ne uitam si la alte oportunitati ce pot aparea in gama noastra. Este prea devreme sa spunem ceva despre alte modele Polestar. Pentru moment vom cauta sa vedem ce ne mai poate oferi acest program pilot", a declarat Matt Braid, directorul Volvo Australia, intr-un interviu acordat publicatiei Drive.

| de | Sursa: WCF

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?