Volvo ne face cunostinta cu S60, V60 si XC60 Black R by Polestar

Volvo ne face cunostinta cu S60, V60 si XC60 Black R by Polestar

Volvo impreuna cu tunerul de casa Polestar celebreaza victoria din cadrul Campionatului Scandinav de Turisme prin introducerea unei editii Black R pentru modelele S60, V60 si XC60.

Din pacate pentru fani, versiunea limitata va fi disponibila doar in Suedia. La nivel exterior, toate cele trei modele vor fi echipate cu un pachet special ce pune in evidenta eleganta si sportivitatea scandinava. Vorbim despre o grila de culoare neagra, despre spoilere usor retusate si despre praguri laterale modificate. In plus, Polestar ofera o suspensie tunata si jante Ixion.

La interior, versiunile Polestar Black R vine cu scaune sport imbracate in piele, cu un sistem audio premium, cu sistemul de infotainmnet Sensus Connect si cu pedale din aliaj.

Sub capota, Polestar a pregatit un pachet pentru motorul T6 si unul pentru unitatea D5. Astfel, benzinarul T6 produce acum 329 de cai putere si 480 Nm, resurse ce-i permit lui S60 Polestar Black R sa sprinteze de la 0 la 100 km/h in 5.7 secunde. Viteza maxima a fost limitata la 250 km/h.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Unitatea diesel D5 dezvolta acum 230 de cai putere si 470 Nm. Astfel, S60 va alerga de la 0 la 100 km/h in 7.3 secunde, in timp ce viteza maxima se va opri in dreptul valorii de 230 km/h.

| de | Sursa: Volvo

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?